dilluns, de març 23, 2009

Cousin's Battle

Després de fer una mica el paperina a la platja (sort que no hi havia massa gent) i fer algunes fotos, he decidit començar a toquetejar algunes cosetes del Photoshop per a donar un aire més dramàtic a una foto especialment aconseguida.

Aquí deixo l'abans i el després :P

Before Photoshop:

After Photoshop:

dimecres, de març 18, 2009

Directo al cielo

Per fi! El nostre amic Juanan ha obert avui un blog per poder penjar tots els seus links de paranoies per que els demes els poguem veure, evitant-nos aixi obrir els seus més que dubtosos links en hores de feina.

Si no sabeu de que parlo, agregueu-lo i ja ho acabareu veient: Directo al cielo <- that's the blog. Els que ja els hagueu patit en les vostres carns, "subscribe at your own risk". S'haura acabat el Juanan's Spam? You'll never know.

BTW, Juanan, per molt blog que obris...

divendres, de març 13, 2009

Primer video del joc del master

Pels que no seguiu el blog del
Hardcade Project
(projecte del master), penjaré aquí les notícies més importants.

I es que el divendres passat vam presentar-ne a clase el que seria el primer concepte "jugable" que, per cert, va agaradar bastant. (menys el tema, ja resolt, de la excessiva dificultat)

Per tant, a continuació us penjo un video en el que es pot veure l'estat primitiu del joc, despres de 2 mesos de desenvolupament, que es va mostrar a classe.

dijous, de març 05, 2009

Ctrl + alt + supr

La Nadia m'ha demanat que escrigui un mini tutorial sobre com montar un Subversion, pero he trobat aquest video i m'ha fet com més gracia XD
els creadors de la magnífica "Crecí en los 80", ens regalen una canço més estable que el propi güindows:



Per si us han agradat, a la seva web teniu la discografia de gratix.