dijous, de març 08, 2007

D'Erasmus per italia

Buenas, per una vegada no poso videos ni parides i pegare una mica el rollo.
(ja tocava)

Doncs aixo, ja fa 3 dies que vam arribar i despres de fer el pardillo un rato (que d'aixo ja en sabem un munt) nes hem tret uns quants carnets: el de la universitat, el de erasmus, el mensual del metro, el de la mensa (menjador universitari) i crec que no men deixo cap :p

Encara estem buscant pis, només n'hem pogut visitar 3(amb l'ajuda dels voluntaris del politecnico). Fem masses aperittivos i poca feina.

Apperitivo == pagues un cubata i menjes fins a rebentar. (bueno avui ni eso, que el cubata el regalaven, jejej, un mojito bastant cutre :p)
Aixi que per dinar, lo peor...que a les 3 del migdia ningu fa pizzes, pero per sopar la caña!

Aquestes son les fotos del aperitiu d'ahir, no sortim a cap, pero es perque us feu una idea

Que mes? pues....a part dels aperitius de gorras, hi ha les festes en si.
Dema es el dia de la dona, així que la Nadia anira a veure un striptease masculí a una discoteca anomenada Le Club, i els tios nem a la Mansion Frapolli a sopar primer, i despres a le Club quan acabi el show (que niran ja totes calentes XD).

Que es la mansion Frapolli? Doncs un pis de 5 pisos on nomes viuen erasmus, la majoria espanyols (9 habitacions) i es monten els pollos mes besties del barri. Venen a netejar 3 cops per setmana, per fer-se una idea.

I bueno, de moment res mes, dema aviam si em compro un telefon italià i ja enviare el num per mail.

Apa power in de nait!