dissabte, de febrer 16, 2008

Deutsche Facts Pack #Include Facts 1, 2 & 3

¡Qué cosas tiene Frankfurt Am Main!

Ara que ja he entrat a la dinàmica de publicar Facts, aprofito ja per a escriure aquest post. Té coses curioses que vam veure a Frankfurt aquest gener.

Deutsche Fact nº 1 - Els alemanys sempre paguen per separat

En un sopar que vam fer amb alguns alemanys (devíem ser unes 20 persones), vam veure atònits com a l'hora de pagar, la cambrera s'asseia al costat de cadascú per preguntar-li exactament què havia demanat per sopar. Ens van explicar que això era cultura popular: un alemany no acceptaria mai pagar a l'espanyola, o sigui, el total entre els que sopen = el que pagues.

Tothom paga lo seu, excepte l'últim, que curiosament té consumicions "extra".

Deutsche Fact nº 2 - Els alemanys són menys recatats per compartir taula

Normalment quan entres en una cafeteria i no queden taules, què fas? Mires amb recel els que estan allà tranquil·lament asseguts amb el seu cafetó i te'n vas.

Què fa un alemany a Frankfurt? Tria la taula ocupada que més li agrada que tingui cadires lliures, s'hi asseu i es pren tranquil·lament el seu cafetó. Why not?

Deutsche Fact nº 3 - Massatgistes ambulants

A falta de platja, a Frankfurt les massatgistes (normalment universitàries que es volen treure un sobresou) es passegen directament pels hotels i restaurants a l'hora de sopar. No et posen preu, pagues el que consideris que val el massatge.

La clau?

Grups d'homes de negocis amb símptomes d'estrès o ser uns "babosos" en potència. Així mentre li van fent un massatge al baboso nº1, van repartint miradetes de vici als següents clients potencials.

Aquí us deixo la foto d'aquestes noies tant simpàtiques. Segons votació popular, la de les miradetes més vicioses és la morena.