diumenge, d’agost 24, 2008

Màlaga 2008

Fa un parell de dies que acabem de tornar de la Feria de Màlaga del 2008. Entre festa, tinto de verano, fritura malagueña i ampolles de Cartojal, hem pogut capturar algunes imatges que ens han fet molta gracia.

El dominguero. (Personaje típico). El vam pillar amb la seva filla en el passeig marítim del Pedregalejo un diumenge a la tarda. Més mític impossible.

Miguelito el cariñoso. Un "chiringuito" de fritures en el mateix passeig. El nom ens va causar una profunda impressió. Només per això ja valdria la pena anar-hi a sopar XD

Perrita sevillana. Amb la passió per les festes, hi ha gent que fins i tot disfressa el gos! Això sí, un olé pels amos, perquè han cuidat fins l'últim detall del vestit. Mireu com posa davant d'una càmera! Tota una artista. M'encanta :D

Hablar con Dios i Busco Novia. Aquest són dos cartells que hem trobat, un penjat a l'entrada d'una església i un altre penjat pels carrers de Màlaga. Per si de cas el cartell de la novia es una mala jugada que li estan fent els amics a algú, hem tret el número de mòbil i l'email.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

im here because of few cents for you. just dropping by.

Francesc ha dit...

Buff, quina triumfada el gos aquest. Aqui la dita catalana passaria de: "Qui té temps el gat pentina" a "Qui té temps el gos disfressa".

Ens veiem

ina ha dit...

quanta dita francesc..

Nadia The Witch ha dit...

No me la sabia aquesta dita Francesc... vols dir que no és exclusiva de les terres Lleidetanes? XD