divendres, de setembre 19, 2008

Budapest 2008

Com que la temàtica de viatges ja es va convertint en la meva especialitat del blog, no podia estar-me sense postejar alguna coseta relativa al viatget que vaig fer a l'agost a Budapest.

La ciutat en sí em va agradar molt, suposo que el bon temps i l'amabilitat de la gent van influir força. Les fotos que postejo són algunes de les curiositats que pul·lulen per aquesta ciutat fluvial.

Busos de la època soviètica (?)
A mi que em diguin el que vulguin, però diria que no és normal refrigerar un autobús a lo informàtic: traient-li la tapa a la caixa on hi ha el "hardware".
Hotels per a exhibicionistes.
Davant d'una muntanya plena de gom a gom de turistes amb prismàtics mirant vistes de la ciutat, ens hem trobat aquest hotel que té totalment transparent la paret del bany. Bones vistes assegurades tant per qui està mirant des de dins com per qui està mirant des de fora.
Pebrot nacional.
Els hongaresos tenen pebrots, i molts. Els hongaresos aprecien els seus pebrots i els consideren un producte nacional inigualable. Estic parlant de la paprika. La venen crua i en espècie.
Venedores de punta de coixí (encaje en castellà).
Segur que no sabíeu que encaje es tradueix com a punta de coixí... Bé, la qüestió es que jo tampoc. Ho acabo de buscar al diccionari i m'he trobat amb aquesta curiosa traducció. Doncs bé, a Budapest i per extensió m'imagino que a tot Hongria en general, abunden molt les senyores que fan manualitats. I ja que les fan, tampoc són beneites i si en poden treure profit millor. Així que els llocs més turístics de Budapest s'omplen amb senyores com les de la foto, tot oferint els seus mantells i tovalloles.
Barbie hell
Finalment postejo aquesta foto d'un aparador que tenia unes Barbies esquarterades. En un post anterior sobre els Deutsche Facts ja vaig posar una foto d'un aparador semblant a Frankfurt, l'únic que aquesta és més gore, jeje

4 comentaris:

Cabron Tormenta ha dit...

Lo del aparador sembl l'arbre de Hyperion

Francesc ha dit...

Esteu fets uns turistes-guiris no pareu de viatjer per tota Europa. Se us quedarà petita.

Anònim ha dit...

Està prou bé el teu recull de curiositats budapestines. Jo vaig anar fa una colla d'anys, espero que les cases estiguin més netes que llavors.

Nadia The Witch ha dit...

Aviat traspassarem les fronteres europees i anirem a la conquista de l'Àsia... o com a mínim m'hi faig la il·lusió :P