diumenge, de novembre 23, 2008

The end of the Gamestorming

Nenes, que som finalistes del GAMESTORMING!

Així que el cap de setmana del 6 al 8 Izanami GameWorks tindrà estand propi (encara no sabem exactament per on, segurament sera per Sants) per mostrar el nostre gloriós (modestia apart) The End Of The World.



Gràcies Pau (també finalista), per avisar-nos del concurs 1 setmana abans de que finalitzés el plaç d'entrega del concurs. El temps just per preparar la documentació, rescatar una build que teniem per allà, arreglar 4 bugs i montar el primer nivell.

Si és que...aquestes coses si no es fan a última hora, no es fan amb autèntic amor.

5 comentaris:

Pau ha dit...

Una setmana? Anda que... quins nassos :D Si et vaig avisar amb un munt de temps, lo que te'n vas descuidar. El que passa es que una setmana abans t'ho vaig tornar a recordar... vaia tela...

Per cert, felicitats :D

Nadia The Witch ha dit...

Bueno, ja se sap que el Sergi té fama d'empanat... ^^U

Per cert, he mirat de trobar la llista de finalistes i no l'he vist publicada enlloc... de moment tenim ja 3: The Teddy Incident, The End of the World i Agedya... qui seran els altres 7???

Pau ha dit...

Jo sé que els del blackout també són finalistes http://apren.net/blackout/

Izanami ha dit...

1.The Teddy Incident
2.The End Of The World
3.Agedya
4.Blackout
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ya quedan menos... :)

Probablemente habrá más juegos de los másters de videojuegos... me extraña que no esté Number 6, Exodus, fear No more...o alguno de esos

Cabron Tormenta ha dit...

Pues no se, pero fijo que entre la UPC y la UPF (los que se hayan enterado, claro) y algun que otro perdido por ahi, como nosotros, llenaran el resto de huecos.