divendres, de gener 30, 2009

Estreno Flickr!

Sempre he sigut coneguda per fer (bastantes) fotos, especialment quan estic de viatge o sortint por ahi. Tot cal dir-ho, la gran majoria de fotos no són bones i quan amenaço els amics de fer-los un passe de les meves últimes vacances, fugen esporuguits.

Durant els últims mesos, he tingut la sort d'estar treballant amb dos col·legues (aprofito per saludar en Sergi i en Juan), que també senten afecte per la fotografía, però diguem-ne que ho fan força millor que jo. I veient les seves fotos he pensat... si a mi també m'agrada, seria un puntazo també començar a aprendre a fer servir la càmera! Que com a mínim les fotos seran més grates de veure :)

Per començar a compartir i millorar de les crítiques dels altres, finalment vaig decidir-me a obrir un conte de Flickr. Fins ara només tinc 14 fotos, però espero anar ampliant el repertori. Prometo i juro que les que hi ha publicades han passat un sever procés de selecció, de forma que no perilleu estar veient la meva mare en el menjador de casa (potser pròximament, jeje). Us convido a fer-li una visiteta, i si ja en sou membres, deixar-me alguna crítica constructiva.

Aquí el link per visitar la meva galería.

Un parell de fotos de mostra

1 comentari:

Anònim ha dit...

Unes fotos ben maques, tenint aquestes joies no entenc com has tingut valor de penjar les que has penjat a la pàgina de curiositats de Granada i Sevilla.