dilluns, d’abril 21, 2008

Svenska Facts

Bojos pel self service.

Aquesta Setmana Santa hem estat visitant Stokholm i hi ha dos coses que ens han cridat l'atenció: el tipus de restaurants que hi ha allà i la valentia de les sueques.

Respecte al tema dels restaurants, gairebé la majoria són self service. Tu entres, vas directe a la barra, demanes el teu plat, pagues i ja més tranquil·lament, com si fossis a casa teva t'agafes tota la resta: coberts, amanida de col amb pebre (que no falti!), begudes, gots i demés. Fins i tot els restaurants japonesos funcionen de la mateixa forma. Sopa de miso i te verd a granel.

Deixo una imatge d'una paradeta d'aquestes. Vam fer la foto d'estrangis no fos cas que pensessin que érem (més) guiris (del que som), jeje

Per l'altra banda està la valentia de les sueques. Quan a -5ºC a penes teníem temps d'amagar el nas entre els plecs de la bufanda, les sueques es passejaven en mitgetes i faldilla com si estiguéssim en ple estiu... brrrr! Quin fred!

Si veient aquests Facts us agafen ganes de visitar Stokholm, però esteu indecisos perquè Newcastle també us atrau molt, deixo un vídeo que pot ajudar a prendre aquesta difícil decisió: